Ons Onderwijs

Op onze kleinschalige basisschool meester Eeuwout heerst een veilige, vertrouwde en coöperatieve sfeer. Ons team werkt op enthousiaste wijze samen met leerlingen én ouders. We creëren een leeromgeving waarin kinderen ervaren dat samenwerken nuttig en aangenaam is.

DSC_5305.JPGWij zetten ons in om in ieder kind het beste naar boven te halen. Onze leerkrachten leren de kinderen zelf problemen op te lossen, bijvoorbeeld door samen te werken en hun werk te plannen.

Zo worden kinderen steeds zelfstandiger en voelen ze zich verantwoordelijk. Daar hebben ze uiteindelijk op het voortgezet onderwijs profijt van. Door het zelfstandig werken krijgen we ook ruimte om de kinderen waar nodig extra te begeleiden.

Onze leerlingen worden gedurende hun hele schoolperiode nauwlettend gevolgd en regelmatig getoetst. Zo houden we niet alleen de ontwikkeling van uw kind in de gaten, maar kunnen we, indien nodig, op tijd bijsturen. Elk kind krijgt op deze manier zoveel mogelijk onderwijs dat bij hem of haar past.