Wat kost het?

Een strippenkaart is persoonsgebonden. Heeft u meerdere kinderen die gebruik maken van de TSO  dan kunt u meerdere strippenkaarten tegelijk aanschaffen voor de hieronder genoemde prijzen en deze onder uw kinderen verdelen mits deze kaarten tegelijkertijd worden aangeschaft.

1 strippenkaart  € 20,-
2 strippenkaarten € 36,-
3 strippenkaarten € 50,-
4 strippenkaarten € 63,-             

We verzoeken u vriendelijk om met gepast geld te betalen.

Eenmalig  € 2,50
2-daagse jaarkaart € 120,-
3-daagse jaarkaart € 180,-
4-daagse jaarkaart € 240,-             

Het is ook mogelijk om jaarkaart voor 2 of meer vaste dagen aan te schaffen. Een jaarkaart kan alleen aan het begin van het schooljaar worden aangeschaft.

De strippenkaarten zijn persoons gebonden. Heeft u meerdere kinderen die van de TSO gebruik maken dan kunt u meerdere strippenkaarten in 1 x aanschaffen en deze onder uw kinderen verdelen mits deze kaarten tegelijkertijd aangeschaft worden ( geen 2 kinderen op 1 kaart).

Betaling van de kaarten dienen vooruit met gepast geld betaald te worden. U kunt betalen door het geld in een envelop in de bus van de TSO te deponeren. Wilt u op de envelop de naam, de datum dat uw kind moet overblijven en de groep van uw kind vermelden.

Wij berichten u door middel van een briefje in de broodtrommel van uw kind als er nog 2x overblijven open staat op de kaart. Wij verzoeken u vriendelijk op tijd een nieuwe kaart aan te schaffen.

Voor de overblijf dient vooraf betaald te worden. Om zo min mogelijk financiële administratie te hebben is een strippenkaart verplicht bij meer dan 10x per jaar overblijven. De strippenkaart blijft op de overblijf, maar inzicht in de kaart is uiteraard altijd mogelijk.

Mocht uw kind geen gebruik meer maken van de TSO (doordat het de school na bijvoorbeeld groep 8 verlaat) dan krijgt u het resterende bedrag terug.

Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij een van de leidsters.