Samenwerkingsschool

INFOBRIEF OUDERS ME GS 17 juli 2019.pdf

Nieuwsbrief 2.docx

Informatie voortgang samenwerkingsproces

Gezamenlijke nieuwsbrief 1 2019-2020

Informatie m.b.t. Projectleiding

In deze brief informeren wij u over veranderingen in de projectleiding.

Infobrief Formatie 2019-2020

Graag willen wij u op de hoogte stellen van de groepsformatie van OBS Meester Eeuwout en CBS Geuzenschip voor het schooljaar 2019-2020.

Overzicht veelgestelde vragen fusie binnenstad Brielle

In dit document vindt u de veel gestelde vragen en de antwoorden daarop.

Aankondiging Informatieavond

In deze brief kondigen wij aan dat er binnenkort een informatieavond voor de ouders van de leerlingen uit onze groepen 1/2 georganiseerd gaat worden.

Ondertekende Intentieverklaring naar onderzoek samenvoeging OBS Meester Eeuwout - CBS Geuzenschip.

In dit ondertekende document staat beschreven wat er met het onderzoek naar samenvoeging van OBS Meester Eeuwout en CBS Geuzenschip beoogd wordt.

Nieuwsbrief uitstel datum samenvoeging

In deze nieuwsbrief doen wij verslag van de uitkomst van de vergadering van de gezamenlijke MR's van OBS Meester Eeuwout d.d. 06-05-2019.

Extra nieuwsbrief n.a.v. vragen van ouders.

Naar aanleiding van vragen van ouders is deze nieuwsbrief uitgebracht.

Nieuwsbrief 5 - Meester Eeuwout Geuzenschip

“Om samen te werken moet je elkaar eerst leren kennen en ontmoeten” Dit vormt een mooi uitgangspunt om een brug te bouwen tussen beide schoolorganisaties. In deze onderzoeksfase gaan de werkgroepen nu een stap verder. Zij leggen de verbinding tussen de overeenkomsten, de ambities en de verschillen in de praktijk.

Nieuwsbrief 4 - Meester Eeuwout Geuzenschip

In deze nieuwsbrief geven we graag antwoord op de vraag die tijdens de informatieavond naar voren is gekomen: ‘Wat gaat er gebeuren met de huidige drie directeuren als er straks een nieuwe samenwerkingsschool is gevormd?’

Nieuwsbrief 3 - Meester Eeuwout Geuzenschip

In deze derde editie van de nieuwsbrief hebben wij op een drietal onderwerpen een aantal vragen/zorgen voor u samengevat. Dat zijn de onderwerpen: huisvesting, onderwijs en identiteit. Tot slot geven wij op deze onderwerpen een kort overzicht van de kansen die door ouders van beide scholen zijn aangedragen.

Nieuwsbrief 2 - Eeuwout Geuzenschip

In opvolging van onze eerste nieuwsbrief 22 februari 2019, informeren wij u graag over de plannen en de daarbij behorende vervolgstappen om te komen tot een Samenwerkingsschool.

Nieuwsbrief 1 Samenwerkingsschool binnenstad Brielle

Op 19 februari heeft er een informatieavond plaatsgevonden in het Bres Theater waarbij wij aanwezige ouders hebben geïnformeerd over de toekomst van onze scholen. In deze eerste nieuwsbrief leest u de eerste samenvatting van deze avond.

Presentatie ouderavond samenwerking 19-02-2019

Heeft u de bijeenkomst gemist of wilt u de slides nog eens rustig na lezen, dan kunt u hier de presentatie downloaden.